Двама чужденци, за които се смята, че са помогнали за

...
Двама чужденци, за които се смята, че са помогнали за
Коментари Харесай

Заснеха двама на летище Истанбул, които може да са помогнали на Карлос Гон

Двама чужденци, за които се счита, че са помогнали за бягството на някогашния началник на Рено-Нисан (Renault-Nissan) Карлос Гон, са били снимани от камерите на летището в Истанбул, оповестява " Дейли сабах ".

Записът и информация от следствието, за която оповестява Анадолската организация, сочат, че американският жител Майкъл Т. и ливанецът Джордж Антоан З., които съгласно изказванията помогнали на Гон за бягството, са минали през паспортното гише на летище Истанбул, предава Българска телеграфна агенция.

Според предходна информация, получена при следствието, Гон е бил откаран до частен аероплан с номер TC-TSR в огромен куфар за музикален инструмент на 29 декември и е дошъл на летище Ататюрк в 5.30 ч. сутринта на 30 декември.

Според полицията той е напуснал самолета пешком и е бил отведен до различен аероплан с номер TC-RZA, който изхвърчал в 5.50 ч.

Както бе разкрито по-рано, Майкъл Т. и Антоан З. са отишли на летището в 6 ч. сутринта и са приключили процедурите преди излитането в 10.02 и 10.04 ч., като са отпътували със аероплан на Ливанските авиолинии с номер МЕ-0266. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР