Двама бивши военни министри – Николай Ненчев и Велизар Шаламанов

...
Двама бивши военни министри – Николай Ненчев и Велизар Шаламанов
Коментари Харесай

Бивши военни министри: Защитниците на ремонтите на МиГ-29 в Русия днес търсят услугите на Полша – това национално предателство ли е?

Двама някогашни военни министри – Николай Ненчев и Велизар Шаламанов реагираха остро на публикуваната през вчерашния ден информация, че представители на Министерство на защитата са водили диалози с полските си сътрудници и  полската компания „ Военни авиационни фабрики №2 “ (WZL №2) за ремонт и поддръжка на българските изтребители МиГ – 29.

„ И това доживях! Служебният кабинет на пРезидента и неговият министър на защитата договарят с Полша за ремонт на нашите изтребители МиГ-29!!!
Същите, които ме упрекваха в национално изменничество, повдигнаха ми обвиняване и свидетелстваха против мен в съда!
Обвиняваха ме точно за постигнатия тогава контракт с натовска Полша за сметка на путиновата Русия и сееха конспирации за фалшив ремонт на ремонтираните там мотори. Чудя се, дали да не поема отговорност и обявявам изказванията на Радев и Стоянов в съда!? “, разяснява Николай Ненчев. В продължение на години той се бореше с обвиняването на прокуратурата и Темида, с цел да потвърди, че не е нарушил националния интерес и не е ощетил страната избирайки натовска страна за ремонт на нашите самолети.

„ “Защитниците ” на ремонта на МиГ 29 в Русия и недопускане на присъединяване на Полша и Украйна в разтрошаване на зависимостта от Кремъл, представяно като върховен народен интерес… на Кремъл. Днес на върха на системата за национална сигурност на България в НАТО и Европейски Съюз. Ние сне НАТО! Промяната е неизбежна, само че ще бъде много мъчителна “, реагира Велизар Шаламанов.

До този миг и президентът Радев и служебният  министър Стоянов не са дали пояснение пред обществото, за какво преди години твърдяха, че ремонтите в Полша и Украйна са некачествени и неизгодни, а през днешния ден търсят точно услугите на Варшава.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР