Двама български граждани загинаха, а двама бяха ранени в катастрофа

...
Двама български граждани загинаха, а двама бяха ранени в катастрофа
Коментари Харесай

Двама българи загинаха, а двама са ранени при нова катастрофа в Унгария

Двама български жители починаха, а двама бяха ранени в злополука в Унгария, оповестяват от Министерството на външните работи.

Катастрофата е станала на 26 август 2017 година на основен път М16 в региона на граничен пункт Райка-Оросвар. За случая са съобщили от унгарската полиция пред българското посолство в Будапеща.

Българските дипломатически представители към този момент са уведомили близки на починалите и потърпевшите.

Загиналите са мъж на 47 година и жена на 46 година Ранените са две дами на по 25 година, едната - тежко, а другата по-леко. Двете дами са настанени в болница " Пец Аладар Мегией Октато Корнац " в град Дьор.

Катастрофата е станала в резултат на конфликт сред лек автомобил с български жители и туристически рейс с полска регистрация.

Служителите на дипломатическото посланичество са разполагаем на околните и наблюдават обстановката.

Тази злополука няма нищо общо със случилата се в събота, при която жители на Република Македония, управлявали автомобил с български регистрационен номер с марка " Мерцедес " пострадаха на автомагистрала М5 отново в Унгария.

Всички близки и родственици, които желаят да получат повече настояща информация могат да го създадат на дежурния телефон в посолството в Будапеща: + 36 20 534 4559

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР