Двама българи бяха на резервните скамейки в днешните мачове на

...
Двама българи бяха на резервните скамейки в днешните мачове на
Коментари Харесай

Монца с първа точка за сезона, Болоня изненада Фиорентина

Двама българи бяха на аварийните скамейки в днешните мачове на тимовете си в Серия А. Валентин Антов не взе присъединяване при първата извоювана точка на новака Монца, която пристигна при 1:1 като посетител на Лече в 6-ия кръг.

Димо Кръстев за първи път през този сезон беше включен в групата на мъжкия отбор на Фиорентина от треньора Винченцо Италиано, само че Болоня ги победи с 2:1, с цел да запише първи триумф.

Продължава мощната серия на Удинезе, които завоюваха с 3:1 като посетители над Сасуоло и се изкачиха на 4-а позиция с 13 точки, единствено на 1 от върха, където се подреждат три тима.

Стефано Сенси от свободен удар в 35-ата минута даде преднина на Монца при визитата на Лече - гол, който стигна по-късно за историческа точка. Домакините, също са в зоната на изпадащите, нямат победа и са с 3 точки, като другите две им пристигнаха от равенства с Наполи и Емполи.

Днес отборът стартира интензивно и имаше два съществени шанса да излезе рано-рано напред, само че ударите на Федерико Баширото и на Ламек Банда не бяха напълно точни. Лече изравни резултата незабавно след подновяването на играта посредством Хоан Гонсаллес, който засече подаване на Микеле де Грегорио. До края Лече натискаше, само че пропуски на Гонсалес и де Грегорио ги лишиха от успеха.

Болоня е без треньор след уволнението на Синиша Михайлович, само че стигна до триумфа с головете на Муса Бароу и Марко Арнаутович. Гостите от Фиорентина поведоха с 0:1 в 54-ата минута посредством Лукас Мартинес-Куарта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР