Двадесет години начело на мъжкия волейболен отбор на Арда (Кърджали)!

...
Двадесет години начело на мъжкия волейболен отбор на Арда (Кърджали)!
Коментари Харесай

Рекорд в България: Иван Халачев начело на Арда за 20-и пореден сезон

Двадесет години отпред на мъжкия волейболен тим на Арда (Кърджали)! Своеобразният връх в българските условия бе подложен от треньора Иван Халачев , който води волейболистите на Кърджали непроменяемо през всичките тези сезони.
Ръководството на ВК Арда означи юбилея със специфичен жест към треньора, преди началото на дуела Арда – Пирин (Разлог) от втория кръг на Суперлигата при мъжете. В израз на почитание и признателност Иван Халачев бе отличен със специфичен плакет за дългогодишната си активност в клуба.
„ Искаме да благодарим на Иван Халачев за неговата безрезервност. Той бе с нас през всичките тези години и във възходи, и в не толкоз положителни моменти. Под негово управление Арда написа и златните си страници в клубната историята, като игра на край за Купата на България през 2012 година. Страхотен миг, в който нашите момчета отстъпиха на Левски с 2:3 гейма и 15:17 в тайбрека и малко не доближи да побеждаваме с Трофея. С него Арда игра и на полуфинал в шампионата на Суперлигата през сезон 2015/2016, където още веднъж след страхотна битка отстъпи на Монтана в серията с 2:3 победи, а решителният пети мач бе още веднъж в тайбрек. За нас е чест, че точно Иван Халачев е треньор на Арда и му пожелаваме ползотворна работа и още доста триумфи с нашия отбор на волейболното поле “, разяснява за BGvolleyball.com президентът на ВК Арда Милко Багдасаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР