Два протеста имаше в София заради икономическата ситуация, породена от

...
Два протеста имаше в София заради икономическата ситуация, породена от
Коментари Харесай

На 25 ден от извънредното положение – първи два протеста в София

Два митинга имаше в София поради икономическата обстановка, подбудена от изключителното състояние.

Таксиметрови водачи се събраха към храм-паметника " Александър Невски ". Сервитьори и готвачи стачкуваха пред Министерския съвет.

Шофьорите се притесняват, че поради изолацията и внезапния спад на клиенти, ще последват всеобщи банкрути на таксиметрови компании. По сметки на сектора от 6000 коли в столицата сега на работа излизат не повече от 2000.
Таксиметрови водачи стачкуват в центъра на София (СНИМКИ) Те се притесняват, че поради въведеното изключително състояние и внезапния спад на клиенти ще последват всеобщи банкрути
" Таксиметровите водачи нямат работа, има едни къси курсчета, които като ги вземем, по добре да не ги взимаме ", споделя лидер на такси.

„ Искаме отбрана от страната, ваучери за гориво да можем да си заплащам горивото, заледяване на лизинга “, сподели различен.

Около 20 души готвачи, ресторантьори, бармани, сервитьори, се събраха на спонтанен митинг пред Министерския съвет, проведен в обществените мрежи.

„ Цялото ми семейство е подложено на бедност, аз работя кат сервитьорка, мъжът ми е готвач и разчитаме на пенсията на майка ми. Все още не сме се записали на бюрото по труда, работодателите ни кандидатсват по схемата 60 на 40, само че няма отговор “, споделя протестираща.

Полицията разгони протестиращите, а на някои от тях сформира протоколи.

Коронавирусът и България Властта за облекчените ограничения в чужбина: Да не бъркаме анонсите с изпълнените решения Музиката и COVID-19: Пианистка трансформира думата " корона " в хубав валс (ВИДЕО) Д-р Николова: Интересува ни повече какъв брой хора имат построени антитела против ковид Бездомните в рецесията: Центровете не престават да работят и приемът не стопира 8 незабавни медици в София са с позитивни проби за ковид Радев: Сити хора вземат решенията, а доста българи гладуват Помощ за хората на изкуството: Дарителска акция за фамилии на актьори в усложнение Как пандемията от ковид въздейства върху цените на стоките? Мангъров: Да се затвори цялото общество е оригиналност, която не е издържана от епидемиологична позиция Вече можете да свалите БГ приложението против ковид Още 24 нови случая на COVID-19 у нас, общо инфектираните са 565 души Държавата поема и осигурителните вноски по мярката „ 60/40 “, понижиха санкциите за разходка в парка Отмениха вечерния час в Стара Загора В Александровска болница започва лаборатория за PCR проби за COVID-19 За COVID-19 в действително време: Заработи системата, свързваща институции и жители с оперативния щаб 10-и час депутатите спорят по ограниченията, свързани с изключителното състояние Пламен Димитров: 44 хиляди са новорегистрираните безработни от началото на изключителното състояние 90-годишна жена с ковид умря в " Пирогов " Съветите на лекарите: Как да се предпазим от COVID-19 Заради ковид в „ Спешна помощ “: РЗИ ревизира 600 фамилии в София
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 565 16 22 42 Света 1 363 678 17 674 76 404 293 843 Заразени* Нови Починали България 565 16 22 Света 1 363 678 17 674 76 404
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР