Два от големите фаворити за спечелването на Шампионската лига през

...
Два от големите фаворити за спечелването на Шампионската лига през
Коментари Харесай

Ще започнат ли Реал и Байерн с победи в Шампионска лига?

Два от огромните любимци за спечелването на Шампионската лига през този сезон стартират през днешния ден своето присъединяване в шампионата.

Рекордьорът по трофеи Реал (Мадрид) е хазаин на немската сензация Унион (Берлин), до момента в който Байерн (Мюнхен) приема завърналия се в шампионата Манчестър Юнайтед.

ДНЕС, 19:45 ЧАСА, РЕАЛ – УНИОН

Домакините са очевиден любимец в срещата, която е от група „ С “ и ще се организира на „ Сантяго Бернабеу “. Възпитаниците на Карло Анчелоти завоюваха и петте си публични дуела от началото на сезона като единствено един път не вкараха повече от 1 гол. Гостите за първи път ще играят в групите на Шампионска лига и едва ли биха си избрали тъкмо Мадрид за дебюта си, а също така изгубиха в последните 2 кръга на Бундеслигата.

ПРОГНОЗА:    1



ДНЕС, 22:00 ЧАСА, БАЙЕРН МЮНХЕН - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Безспорно гвоздеят в първия кръг на групите е този на „ Алианц Арена “, където се срещат 2 от емблематичните тимове на шампионата. Макар гостите " Червените дяволи " се завръщат в конкуренцията след година неявяване и в тежка форма. В последния си мач от Висшата лига те изгубиха от Брайтън с 1:3, а преди този момент - и от Арсенал. Момчетата на Ерик загар Хаг, който има куп кадрови проблеми, записаха 3 провали в първите си 5 дуела в Лигата. Титулярните бранители Рафаел Варан, Люк Шоу и Арън Уан-Бисака са отвън сметките, както и крилата Джейдън Санчо и Антони. Байерн от своя страна загуби дуела за Суперкупата на Германия против Република България Лайпциг с 0:3, само че по-късно победи Вердер, Аугсбург и Борусия (Мьонхенгладбах), преди да направи тъждество с Байер (Леверкузен) в последния кръг. Добрата вест за треньора Томас Тухел е, че новото попълнение Хари Кейн стартира незабавно да вкарва, като към този момент има 4 попадения.

ПРОГНОЗА:    1


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР