Два обекта от критичната енергийна инфраструктура са поразени при последната

...
Два обекта от критичната енергийна инфраструктура са поразени при последната
Коментари Харесай

Две енергийни съоръжения са поразени при ракетен удар срещу Одеска област

Два обекта от сериозната енергийна инфраструктура са изумени при последната ракетна офанзива на окупатора, вследствие на което има проблеми с електрозахранването. Това оповестява РБК-Украйна, като се базира на данни от Одеската регионална военна администрация, съобщи

" Вече има информация за вредите на два обекта от сериозната енергийна инфраструктура в Одеса. Няма жертви. Противовъздушна отбрана работи над територията на Одеска област ", разясниха от регионалната военна администрация.

В резултат на масирания ракетен удар са били изумени и развалени няколко обекта на енергийната инфраструктура в Одеса и други райони на Украйна, " затова сега има обилни проблеми с електроснабдяването ".

" Енергетиците към този момент са почнали ремонтни действия, само че отстраняването на вредите ще отнеме известно време “, се прибавя в известието.

В утринните часове на деня в Украйна бе оповестена въздушна паника. Русия подвигна във въздуха шест бомбардировача Ту-95. Очаква се да изстреля над 30 ракети против Украйна.

В същото време в редица райони електричеството е изключени като защитна мярка заради високата заплаха от ракетни удари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР