Два нови пенсионерски клуба и Дом за възрастни хора предстои

...
Два нови пенсионерски клуба и Дом за възрастни хора предстои
Коментари Харесай

Два нови пенсионерски клуба и Дом за възрастни хора откриват в Девня

 Два нови пенсионерски клуба и Дом за възрастни хора следва да бъдат открити в Девня в обозрими периоди. Това разгласи кметът Свилен Шитов по време на Празника на пенсионера, който се провежда за десета поредна година в индустриалното градче.

Новите пенсионерски клубове се намират в кв. " Девня-1 “ и в село Кипра. По предпочитание на локалната конструкция на Съюз на пенсионера - 2004, те ще бъдат тържествено открити на 1 октомври, когато се отбелязва Международният ден на възрастните хора.

" След като в продължение на 20 години девненските пенсионери се наслушаха на голи обещания по отношение на настояването им за създаване на Дом за грижи на възрастни хора, мога да заявя, че желанието им към този момент е сбъднато. Това, което остава, с цел да проработи Домът в кв. " Река Девня “, е учредяването на общинско комерсиално сдружение, избор на шеф и набиране на личен състав “, съобщи Свилен Шитов от откритата сцена на новия градски парк.

Той пожела здраве, благополучие и дългоденствие на всички възрастни хора.

И тази година Празникът на пенсионера в Девня бе белязан от доста положителни страсти, сладки раздумки и песни от разнообразни фолклорни области на България. Специално присъединяване в събитието, което се провежда от Община Девня и локалната конструкция на Съюз на пенсионера - 2004, взеха Гайдарски състав " Войводи “ – част от оркестър " 100 каба гайди “, орк. " Камчия “ и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР