Два нови маршрута: София - Франкфурт и Варна – Прага

...
Два нови маршрута: София - Франкфурт и Варна – Прага
Коментари Харесай

„УизЕър“ с два нови маршрута: София – Франкфурт и Варна – Прага

Два нови маршрута: София - Франкфурт и Варна – Прага пуска от 17 юли тази година нискотарифната самолетна компания „ УизЕър “, заяви унгарският авиопревозвач.

Полетите ще се извършват два пъти седмично - в понеделник и в петък. Така за уикенда може да се посети чешката столица и немския град.

Местата и по двата маршрута към този момент са в продажба, като цените за еднопосочен билет потеглят от 48 лева

Предвид необикновената епидемиологична конюнктура, стартирането на двете нови линии на „ УизЕър “ е следващото доказателство за мощната ангажираност на самолетната компания към българския пазар и развиването на локалния туризъм, както и към осъществяването на задачата ѝ да направи въздушните пътувания по-достъпни за всички, се споделя в известието.

Франкфурт е прочут като финансовата столица освен на Германия, само че и на континентална Европа. В него са ситуирани над 40 небостъргача, четвъртата по величина фондова борса в света (Börse) и 400 банкови институции, измежду които и Европейската централна банка. По тези аргументи Франкфурт е известен най-много като място за бизнес пътувания, само че градът предлага и разнообразната просвета, изкуство и кухня. Франкфурт е и родният град на немския класик Гьоте.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР