Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че

...
Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че
Коментари Харесай

Цвета Караянчева за катастрофата: Два месеца бях почти неподвижна

" Два месеца бях съвсем неподвижна. Благодаря на брачна половинка ми, че беше от самото начало до мен. Не знам по какъв начин бих се оправила без него " - това описа в предаването " Неделята на NOVA " по Нова телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка злополуката с нейния конвой и граждански автомобил, станала на 15 септември.

" Един подобен миг те отрезвява и разбираш, че не си вечен ", показа тя, като си спомни по какъв начин първо съобщила на родителите си с доста бодър глас, че каквото и да прочетат в медиите, да знаят, че са се блъснали леко и всичко е обикновено. В първите дни обаче майка й не вярвала, че тя може да върви и трябвало да й покаже по Viber.

Караянчева беше безапелационна, че кортежът й в никакъв случай не кара отвън разпоредбите и че водачът на служебната й кола е избавил три човешки живота в другия автомобил.

" Това е нелепа случайност. Просто тази кола се оказа в нашето платно. Най-пострадала бях аз ", съобщи парламентарният началник.

Тя си спомня единствено, че всичко е станало незабавно, единствено чула лидерът да споделя: " Къде отива тази? " и последвал удар. Оказало се, че водачът на другата кола сбъркал спирачката с газта.

" Имаше бързата реакция на момчетата, на брачна половинка ми. Бях с него, той беше леко ударен, само че това няма значение ", продължи Караянчева и благодари на лекарите от шуменската болница, както и на проф. Балтов, проф. Габровски и проф. Спасов от София.

" Много ми се искаше в първите 3-4 дни, откакто се възвърнах прочувствено, да се обадя на фамилията и да ги попитам по какъв начин са. Посъветваха ме да не го върша. Ако бях елементарен народен представител или човек, който не се занимава с политика, това щеше да е първото нещо, което да направя, щях да подцени всевъзможни препоръки. Но ме посъветваха да не го върша, тъй като може да се одобри като оказване на напън, и се отхвърлих ", сподели Караянчева, която беше безапелационна, че никой не е забранявал на въпросните хора да приказват и даже не е чувала някой от медиите да ги е потърсил.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР