Два консорциума от Близкия изток проявяват сериозен интерес към закупуването

...
Два консорциума от Близкия изток проявяват сериозен интерес към закупуването
Коментари Харесай

Два консорциума от Близкия изток вече са започнали разговори за Ливърпул

Два консорциума от Близкия изток демонстрират сериозен интерес към закупуването на Ливърпул, оповестява на днешните си страници “Дейли Мейл ”. Те са от Саудитска Арабия и Катар и към този момент са се свързали с американските притежатели от “Фенуей Спортс Груп ”, с които към този момент са извършени първични диалози. 
 Президентът на Ливърпул с информация за желанието на притежателите да продадат клуба Президентът на Ливърпул с информация за желанието на притежателите да продадат клуба
От вестникът допълват, че двете компании са със статут на частни вложители, а не благосъстоятелност или с държавно присъединяване. Въпреки това преди дни спортният министър на Саудитска Арабия принц Абдулазис бин Турки Ал-Фалсал даде изявление за “ББС ”, в което той бе безапелационен, че страната би подкрепила локални компании, които демонстрират сериозен интерес към британските грандове, които са сега на пазара. 
 Спортният министър на Саудитска Арабия удостовери за интерес към Манчестър Юнайтед и Ливърпул Спортният министър на Саудитска Арабия удостовери за интерес към Манчестър Юнайтед и Ливърпул
Американските притежатели на Ливърпул от “ФСГ ” изненадващо оповестиха, че са подготвени да се разделят с акциите на клуба и търсят нови вложители при започване на ноември. Впоследствие техни представители въпреки всичко прецизираха, че раздялата с мърсисайдци не е незабавна и може да отнеме известно време.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР