Два гола на Елън Уайт донесеха успеха на женския футболен

...
Два гола на Елън Уайт донесеха успеха на женския футболен
Коментари Харесай

Великобритания, Швеция и Бразилия с успехи във футболния турнир при жените

Два гола на Елън Уайт донесеха триумфа на женския футболен отбор на Англия над Чили с 2:0 в откриващ дуел от олимпийския шампионат в Токио. Успехи на старта записаха още Швеция и Бразилия.

Отбор с доста опит и качество, разполагащ с атакуващата мощност на Ким Литъл, Лорън Хемп и Уайт се оказа прекалено много за чилийската защита, която игра без самочувствие в днешния мач. Представянето на стража на чилийките Кристиане Ендлер не оправда упованията, без значение от обстоятелството, че играчът на Лион е с най-вече гений и опит.

Комфортната победа за възпитаничките на Хеге Рийзе ги слага в добра позиция преди оставащите срещи в групата против Канада и Япония.

Швеция победи с 3:0 водачките в международната класация Съединени американски щати. Два гола за триумфа означи Стина Блакстениус, третият бе дело на Лин Хуртиг. Така " тре крунур4 прекъснаха серията на американките от 44 мача без загуба.

Бразилия нямаше никакъв проблем против Китай и завоюва с 5:0. Звездата на " селесао " Марта се отличи с две попадения и асистенция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР