Два етажа от централната сграда на Корпоративна търговска банка (КТБ)

...
Два етажа от централната сграда на Корпоративна търговска банка (КТБ)
Коментари Харесай

Синдици дават под наем част от сградата на КТБ

Два етажа от централната постройка на Корпоративна комерсиална банка (КТБ) ще бъдат дадени чартърен, излиза наяве от известие на уеб страницата на банкрутиралата институция.
"Съобщаваме, че стартираме процедура за отдаване чартърен на част от административна постройка, която се намира на площад „ Джузепе Гарибалди”, се споделя в известието.
Под наем се дава партер, първи (партерен) етаж и втори етаж.
Отдаваната чартърен част от постройката е предопределена и е употребена досега за осъществяване на банкова активност. Сутеренът на етаж -1 (минус едно) се състои от банков трезор, преддверие, както и други спомагателни и санитарни пространства.
Първи (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за чиновници, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „ Иван Н. Денкоглу”, пространства за защита, както и други спомагателни и санитарни пространства.
Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за отмора, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни пространства, написа още в известието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР