Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, колегите му

...
Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, колегите му
Коментари Харесай

Актьорите от Приятели най-накрая проговориха

Два дни след неочакваната гибел на Матю Пери, сътрудниците му от хитовия ефирен сериал " Приятели " - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, най-сетне направиха взаимно изказване, което почитателите им чакаха с неспокойствие.
 След гибелта на Матю Пери - за какво никой от сътрудниците му от
Защо никой от " Приятели " не реагира след гибелта на Матю Пери

" Целият свят скърби за Матю, а " Приятели " -те мълчат ", атакуват ги някои от почитателите им

" Всички сме опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от сътрудници в актьорството, бяхме повече от сътрудници. Ние сме семейство ", се споделя в изказването, изпратено до People. " Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да се опитаме да превъзмогнем тази необозрима загуба. "

" С времето ще приказваме повече за него, само че за момента не можем. Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света. "

Създателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн, както и изпълнителният продуцент Кевин Брайт също направиха взаимно изказване след новината за гибелта на артиста.

" Ние сме шокирани и надълбоко, надълбоко натъжени от гибелта на нашия обичан другар Матю ", пишат те. " Все още наподобява невероятно. Всичко, което можем да кажем, е, че се усещаме благословени да го имаме като част от живота си. Той беше брилянтен гений. " А разсъждавайки върху пробивното показване на Пери в ролята му на Чандлър Бинг, те означават: " Клише е да се каже, че един артист прави ролята, само че в тази ситуация на Матю няма по-верни думи. От деня, в който го чухме за първи път, с цел да влезе в ролята на Чандлър Бинг, нямаше никой различен за нас, който можеше да се оправи по-добре. "

Изявлението на Кауфман, Крейн и Брайт продължава: " Винаги ще ценим насладата, светлината, ослепителната просветеност, която той внесе във всеки миг - освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно беше най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце. "
 Матю Пери и нови детайлности към гибелта на артиста от
Нови детайлности към гибелта на Матю Пери

Какво се е случило в последните часове от живота му

През последните дни милиони хора по света заливат обществените мрежи със фотоси и фрагменти от " Приятели " в символ на респект и обич към Матю Пери. Носещото се възприятие, че в един момент сме изгубили непосредствен човек, като че ли е изцяло целесъобразно. Защото не познавахме добре Матю Пери, само че доста от нас безусловно израснаха с Чандлър Бинг и обичахме всичко в него - от брилянтния му жлъч и  неловкото му държание с дамите, до нетрадиционното му семейство. Благодарение на Матю Пери Чандлър Бинг не беше просто безчувствен воин от малкия екран, а повсеместен любим, който оставя дълбока празнота след себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР