Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, колегите му

...
Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, колегите му
Коментари Харесай

Опустошени сме: звездите от Приятели проговориха за смъртта на Матю Пери

Два дни след неочакваната гибел на Матю Пери, сътрудниците му от хитовия ефирен сериал – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър – споделиха възприятията си в взаимно изказване, получено извънредно от PEOPLE.

Петимата сътрудници на Матю Пери от „ Приятели “ разгласиха взаимно публично изказване по отношение на трагичната кончина на артиста на 54-годишна възраст, която шокира и натъжи целия свят.
                             

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър подписаха изказването, споделяйки, че са разрушени от новината за гибелта на техния сътрудник , с който работиха в продължение на 10 години сред 1994 и 2004 г. 

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от сътрудници на екрана. Ние сме семейство “, споделиха те пред People. „ Имаме толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да се оправим с тази необозрима загуба. “

„ С времето ще кажем повече, както и когато можем “, не престават звездите в изказването. „ Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света. “

Вчера и Моли Хървиц – дамата, за която Матю беше благоприятен в продължение на няколко месеца през 2020- 2021 година разгласява доста персонален пост в Instagram в памет на артиста.

„ Той би се радвал светът да приказва за това какъв брой надарен е бил “, написа 32-годишната Хървиц — И в действителност беше доста надарен. “

„ Тъй като „ Приятели: Отново дружно “ наближаваше, гледахме още веднъж сериала дружно. „ По дяволите, бях толкоз добър!!!…Виж какво върша там??? “, спомня си тя за реакциите на Матю към невероятната му работа в шоуто.
                             

„ Да бъда с него, до момента в който той преоткриваше блясъка си , беше вълшебно. “

Хървиц изясни, че оттатък занимателните мемоари е имало мрачни моменти във връзката им, което в последна сметка е довело до раздялата им през юни 2021 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР