Два дни след смъртта на бившата звезда О`Джей Симпсън в

...
Два дни след смъртта на бившата звезда О`Джей Симпсън в
Коментари Харесай

Роднините на убитата жена на О'Джей Симпсън: Кеф, пукна гадината!

Два дни след гибелта на някогашната звезда О`Джей Симпсън в щатските медии се завъртя стихия към спорната му и скандална персона. Сред тези, които изрично имат вяра, че той е трябвало да пукне в пандиза, а не вкъщи си, са юристите на фамилиите на някогашната му брачна половинка Никол Браун и приятеля й Роналд Голдман, които тъмнокожият състезател свиреп умъртви.

Пред " Скай " юристите обявиха, че към момента имат вяра във виновността на Симпсън по процеса в двойното ликвидиране на клиентите им през 1995 година. Както е известно, по това време делото бе извънредно нашумяло, като медиите даже го нарекоха " Процесът на Века ".

Прокурорите твърдяха, че спортистът е заклал двойката в припадък на гняв и показаха доказателства, включващи проби на кръв, коса и нишки, свързващи го с убийствата. Защитата пък пледираше съзнателно набедяване от полицията, стимулирано от расизъм.



Килърът се радва - преди малко е оневинен

В последна сметка журито отсъди напълно в негова изгода и го откри за " почтен ", въпреки и по-късно да бе приет за виновен за гибелта на Никол и Роналд в гражданско дело. " Фактът, че О Джей Симпсън е умрял по никакъв метод не трансформира това, че той е замърсен палач ", разяснява юристът на фамилията на Роналд Голдман, Дейвид Кук.

" Още пет години преди убийството, към този момент бе ясно, че приказваме за брутално фамилно принуждение. Тогава бе задържан, упрекнат в побой и какви бяха следствията - призна си самичък. Дори не е оспорвал обвиняванията. Но все пак, в никакъв случай не е бил в пандиза. Бе ясно, че ще се случи нещо сходно и то се случи ", споделя пък тази на семейство Браун, Глория Олдред.

И двамата адвокати се сплотиха в мнението, че Симпсън към момента дължи милиони на клиентите. През 1997 година той бе наказан да заплати 33,5 млн. $ обезщетение на фамилиите, само че скоро по-късно побърза да разгласи банкрут. Въпреки това те обмислят по какъв начин да изискат сумата от наследниците на убиеца.

Негативно за О`Джей Симпсън се изрече и доайенката на клана " Кардашиян " Кейтлин Дженър. " Добре пристигнала, загуба ", написа достолепната дама.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР