Душан Влахович продължава да привлича вниманието на топ отборите с

...
Душан Влахович продължава да привлича вниманието на топ отборите с
Коментари Харесай

И Сити се нарежда на опашката за Влахович

Душан Влахович продължава да притегля вниманието на топ тимовете с чудесното си показване за Фиорентина от началото на сезона. Манчестър Сити е следващият клуб, който се подреди на опашката за 21-годишния сърбин, оповестява "Ла Република ".

Договорът на Влахович е до лятото на 2023 година и към този момент стана ясно, че няма да преподпише. Това съобщи и президентът на клуба Роко Комисо, който от своя страан се надява най-късно през лятото 2022 година да вземе добра сума за своя състезател.

Мениджърът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола е същински впечатлен от сърбина и желае да го има в състава си. Още повече, че клубът остана без Серхио Агуеро през предишното лято, а също така интензивно се приказва, че може да се стигне до разлъка и с Феран Торес, тъй че ще има незабавна потребност от укрепване на офанзивата си.

Pep Guardiola admiration for transfer target Dusan Vlahovic plus more Man City transfer ru...
— Kick Paper (@kickpapernews)
Сред претендентите за Влахович са още Тотнъм, Ювентус, Атлетико Мадрид и Арсенал. От началото на сезона таранът има 15 гола в 17 мача, а цената му варира сред 50 и 70 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР