Душан Влахович отказа да подпише нов договор с Фиорентина, предизвиквайки

...
Душан Влахович отказа да подпише нов договор с Фиорентина, предизвиквайки
Коментари Харесай

Влахович: Искам да върна Фиорентина в Европа, не съм Ибра

Душан Влахович отхвърли да подпише нов контракт с Фиорентина, предизвиквайки поредност от спекулации свързващи го с Ювентус, Тотнъм и Манчестър Сити, само че настоя първо, че желае да върне „ Виола “ в Европа. Сръбският национал е неукротим през 2021 година и съгласно доста източници, може да бъде на пазара още през януари.

Настоящият му контракт е до юни 2023 година и Влахович остава убеден, че ще бъде на „ Артемио Франки “ до края на сезона.

„ Всички работим интензивно и желаеме да се върнем в Европа, тъй като Фиорентина не е играла в Европа от доста години и това би било огромен триумф за клуба. Мисля, че тази група играчи и чиновници го заслужават “, сподели той пред медии в Сърбия.

"Достигнах равнище във футбола, където всеки дребен подробност е от голяма важност, тъй че съм доста деликатен с храненето и тренировките си ", продължи таранът.

Фиорентина победи водача Милан с 4:3 през уикенда, поставяйки завършек на серията без проваляне на „ росонерите “ в Серия А, а Влахович се изправи против своя кумир Златан Ибрахимович.

„ Мачът против Милан беше като сън. Всяка среща с тях е специфична за мен, тъй като всички знаят какво усещам към Ибрахимович. Не се усещам негов правоприемник, защото имам доста дълъг път, преди да доближи неговото равнище. Само фактът, че той към момента играе на най-високо равнище на възраст от 40 дни, е обвързван с неговия апетит за победи и темперамент.”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР