Дупка на магистрала „Тракия” изложи на риск десетки шофьори. Всички

...
Дупка на магистрала „Тракия” изложи на риск десетки шофьори. Всички
Коментари Харесай

Дупка на „Тракия“ спука гумите на десетки коли

Дупка на автомагистрала „ Тракия” изложи на риск десетки водачи. Всички те са спукали гуми на 13-ия километър в посока Пловдив. И са се разминали на косъм от злополука, заяви Нова телевизия.

Наложи се хората с часове да чакат помощ. А придвижването в региона беше лимитирано. От АПИ оповестиха, че придвижването се реализира в изпреварващата и спешната лента. Регулира се от представители на пътноподдържащата компания „ Автомагистрали “ и „ Пътна полиция ".

Екипи на АПИ и пътноподдържащата компания оказват нужното подпомагане на водачите, с цел да могат да продължат пътуването си, оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура”. Щетите на колите ще бъдат възобновени от пътноподдържащото сдружение „ Автомагистрали”.

Малко по-късно от АПИ оповестиха, че водачите би трябвало да се движат с нараснало внимание и при километър 17. Там краткотрайно е лимитирано придвижването по дейната лента за обезопасяване на грапавина на пътната настилка. Движението се реализира в изпреварващата лента. На място придвижването се контролира от Пътна полиция и „ Автомагистрали ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР