Дунав Русе приема Септември днес от 16,30 часа на Градския

...
Дунав Русе приема Септември днес от 16,30 часа на Градския
Коментари Харесай

Дунав Русе гони втора победа над Септември за сезона

Дунав Русе приема Септември през днешния ден от 16,30 часа на Градския стадион в крайдунавския град в опит да реализира втора победа над противника за сезона. Двата отбора се изправиха един против различен в първия кръг, като тогава Дунав завоюва с 2:0 в София с голове на Шопов и Карагерен. След този мач русенци реализираха единствено още една победа и то над другия дилетант в елита Витоша Бистрица на 10 септември.

Русенци са в напредък след успеха с 2:0 над Струмска популярност за Купата на България през седмицата и ще се опитат да пресечен головата суша, която ги преследва към този момент четири следващи мача.

Заради рецесията в резултатите Дунав освободи треньора Веселин Великов и сега е воден краткотрайно от Ивайло Петков, който няма упоритости да се задържа за дълго на позицията. Той няма проблеми със състава преди дуела със Септември.

Във водения от Николай Митов отбор на Септември в игра се завръща Янко Сандански, който пропусна дуела за Купата с Етър поради наказване. Аут от групата са трайно контузените Богомил Дяков и вратарят Валентин Галев. Колебанията на Митов са свързани с офанзивата, а по какъв начин тъкмо ще наподобява ще разберем в навечерието на мача.

Вероятни сформира:

Дунав Русе: Антонов, Милчев, Патев, Ларин, Хубчев, Димов, Васев, Ненов, Шопов, Костадинов, Будинов.

Септември: Георгиев, Трифонов, Добрев, Елтон, Стоянов, Сандански, Г. Стоичков, Романов, Галчев, Гади, Тошев.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР