Дунав (Русе) изпраща трудна година. От клуба публикуваха съобщение, в

...
Дунав (Русе) изпраща трудна година. От клуба публикуваха съобщение, в
Коментари Харесай

От Дунав оптимисти: Където е текло, пак ще тече

Дунав (Русе) изпраща сложна година. От клуба разгласиха известие, в което направиха разбор на миналата 2020 година като си пожелаха да възродят тима. Публикуваме известието на клуба го без редакторска интервенция:

" Уважаеми другари,

В навечерието сме на светлите коледни празници и малко преди края на сложната за всички обичащи футбола с марка Дунав от Русе година. Това е времето, в което наред с пожеланията и очакванията за по-добро бъдеще, за което всички не стопираме да работим, би трябвало и да благодарим за положителните моменти през тази сложна година.

Те не бяха доста, само че най-важните са свързани със спасението и слагането на основите за стабилизирането и възраждането на обичаният ни футболен клуб, както и превръщането му в идея за от ден на ден русенци и още веднъж в добре познатата спортна емблема на Русе, и всичко това от хора, родени и съвсем безусловно израснали и продължаващи да порастват на стадиона в квартал Здравец. Тези основи започнахме да слагаме дружно с малко на брой, които ни повярваха още от началото, и ставащите от ден на ден, чието доверие занапред печелим.

Затова е значимо в този миг да изкажем своята благодарност за помощта към всеки, който оказа помощ на Дунав в един тежък миг. На първо място, това са основните спонсори на клуба от Winbet и efbet, които макар изпадането на Дунав отвън професионалния футбол, ни подадоха ръка и продължиха партньорството си с дунавската общественост. Може би нямаше да сме тук, в случай че не беше и помощта на шефа на районната здравна каса Калоян Копчев и изпълнителния шеф на Дунарит Петър Петров, които бяха с Дунав в тези тежки мигове от месец август, когато вероятността напред бе единствено няколко дни.

Официалният снабдител на транспортни услуги за клуба от автобусна компания Кристал също оказа голяма поддръжка на идеята на " драконите ", покривайки превоза на мъжкия тим и множеството обединения от детско-юношеската школа, което е едно от огромните логистични провокации за футболен клуб с такава огромна конструкция от тимове и шампионати.
 Официално: Дунав (Русе) с нов шеф
Официално: Дунав (Русе) с нов шеф

До провеждането на Общото заседание на 7 май 2021 година, за управлението на " драконите " ще дава отговор Управителен съвет в състав от 7 души

През сезона неоценима помощ на клуба оказаха още от комплекс " Локомотив ", " Надежда - М ", Комплекс " Рай ", " Мегахим ", " Проспорт 10 ", VDB Metal, " Радилон ", " Крафт ойл ", " Делта текстил ", Дунавски драгажен флот, Ultra Creative, " Ас Строй " и Община Русе.

Накрая, само че не на последно място желаеме да благодарим на всички почитатели, които ни помагаха финансово посредством покупка на онлайн билети на висока стойност, както и с дарения като Стилиян Петров, Александър Димитров, Николай Шопов, Марио Берберян, Петър Николов, Веселин Чокоев, Владислав Барбуков, Бисер Радоев, Евгени Рашев, Милен Бабачев, Георги Колишовски, Цветан Соколов, Радостин Радев, Явор Павлов, Йордан Бабачев, Галимир Горанов, Ивайло Ботев, Калоян Кънчев, Деян Рангелов, Димитър Недев, Славена Иванова, Едуард Папазян, Александър Александров, Стоян Савов, Антон Рачев, Илияна Сърталанска, Маргарита Матева, Вежен Сърталански, Милен Рангелов, Пламен Христов, Евгени Димитров, Станислав Черкезов, Искрен Иванов, Йордан Нешков, Георги Иванов, Иван Медвински, Мартин Райков, Деян Николов, Тихомир Вълков, Емил Самсиев, Мартин Георгиев, Ивайло Гонов, Делян Парчев, Живко Николов, Иван Йорданов, Гален Бакърджиев, Свилен Дяковски, Бисер Николов, Боян Василев, Венелин Иванов, Преслав Илиев, Димитър Димитров, Ана Неделчева, Георги Йорданов, Христо Симеонов, Валентина Жекова, Радослав Игнатов, Гален Икономов, Зоя Борисова, Невена Иванова, Росен Дойков, Кристиян Стан, Стефан Пелев, Ивайло Тодоров, Михаил Димитров, Атанас Антиков, Александър Колев, Велизар Захариев и още доста други.

Благодарим и на тези, които се включиха и не престават да се включват в акцията ни за участие във Футболния клуб!

Благодарим Ви и имаме вяра, че с общите ни старания и благодарение на още Хора като Вас " Дунав " ще става все по-силен и където е текло, отново ще тече! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР