Дунарит е бил винаги цел на тандема Борисов-Пеевски, каза днес

...
Дунарит е бил винаги цел на тандема Борисов-Пеевски, каза днес
Коментари Харесай

Борисов и Пеевски бяха решили, че "Дунарит" им се полага, обяви Цветан Василев

" Дунарит " е бил постоянно цел на тандема Борисов-Пеевски, сподели през днешния ден в последната част на изявлението си по телевизия Би Ай Ти мажоритарният притежател на Корпоративна комерсиална банка Цветан Василев. В първата част на диалога с публицисти Люба Кулезич той разгласи, че е рекетиран непрестанно от 2009 година насам. В излъчения през вчерашния ден фрагмент пък Василев споделя, че от прокуратурата са поискали 15 млн. евро, с цел да си няма проблеми.

" Сега двамата бяха решили, че " Дунарит " им се поставя, както им се поставят всички активи на КТБ ", уточни Василев. Според него управлението на русенския оръжеен цех е станало жертва на " ченгесарски метод – върша ти проблеми, след това ти ги вземам решение ". Василев акцентира, че против " Дунарит " е употребен целия боеприпас на страната – данъчни, Комисия за запор на нелегално добито имущество и прокуратурата, само че все пак, опитът на страната да стане притежател на завода ще се трансформира в автогол за Борисов.

В умозаключение брачната половинка на Цветан Василев, която също взе участие в изявлението, разгласи, че двамата не търсят състрадание, а правдивост.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Фалитът на КТБ (898)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР