Думите понякога наистина нараняват. Най-вече, когато са казани от любимия

...
Думите понякога наистина нараняват. Най-вече, когато са казани от любимия
Коментари Харесай

Думите, след които веднага трябва да го зарежеш

Думите от време на време в действителност нараняват. Най-вече, когато са казани от обичания човек. Хубавото е, че в множеството случаи ни минава и нещата отново си потеглят по остаряло му. Има, обаче и такива, които никога не би трябвало да му простите! Защото може и да ви наподобяват безобидни, само че в действителност издават много грозна част на характера му, която рано или късно ще ви нарани.

„ Още имам усеща към някогашната си. “
Ако един мъж ви признае сходно нещо, нормално има два разновидността – или се чуди по какъв начин да ви държи на надалеч, или в действителност чака комфортен миг, с цел да се върне при нея. И в двата случая, вие сте пострадалата. Не си губете времето с този мъж!

„ Не можеш ли да се държиш като… “
Или да изглеждаш като друга съответна жена. Ако непрекъснато ви съпоставя с други персони, по-добре го разкарайте от живота си. Иначе ще сте нон-стоп под обстрел на рецензиите му. Все отново би трябвало да ви харесва такава, каквато сте, нали?!

„ Приятелката ти ще се навие ли на тройка? “
Дори на подбив, сходно изявление сигурно минава границата. Освен това демонстрира, че отдаде ли му се опция, незабавно ще сбъдне тази фикция, без значение, че по този метод ще ви нарани.

„ Не ме привличаш физически. “
Иначе сте прелестен човек, добър другар, хубаво му е с вас, само че се възбужда от различен вид дами. Не е нужно да го съдите, въпреки всичко е бил прям. Решението е единствено едно – разлъка! И никога не търсете метод да измененията външността си, единствено с цел да му се харесате.

„ Искам да се виждаме и с други хора! “
Или – „ Искам да съм съкровен с други дами “. Ако този вид отворени връзки не ви пречат, значи всичко е наред. В противоположен случай няма какво да вършиме с този човек. Ако реагирате остро, той може и да извърти нещата, че се е пошегувал или че ви е предизвикал, само че гаранция, че в действителност го желае. И може би ще ви изневерява.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР