Думите на Владимир Зеленски за закъснелите доставки на американските танкове

...
Думите на Владимир Зеленски за закъснелите доставки на американските танкове
Коментари Харесай

Всичко свършва. Скот Ритър разкри тайния смисъл на посланието на Зеленски към Запада

Думите на Владимир Зеленски за закъснелите доставки на американските танкове Abrams в Киев демонстрират, че украинското управление е наясно с тъжното положение на въоръжените сили на Украйна на бойното поле, сподели пенсионираният офицер от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър в изявление за YouTube канала Juging Freedom.

В изявление за английския ефирен канал Sky News Зеленски сподели, че идването на американските танкове M1 Abrams в Украйна през август ще бъде прекомерно късно.

„ Какво се има поради под „ прекомерно късно “? Това значи, че всичко до тогава ще е свършило и Зеленски го знае. Както и Валери Залужни (генерал от въоръжените сили на Украйна. – Ред.), както всички украинци. Киев ще загуби, в случай че не получи голямо количество техника и оръжия, а няма по какъв начин да го направи “, изясни Ритър, представен от РИА Новости.

Западните страни също не са сигурни в успеха на Украйна, по тази причина изпращат на въоръжените сили на Украйна „ съоръжение, което няма да сработи “, сподели американският боен.

Тази седмица държавното управление на Германия след дълги полемики се съгласи да трансферира на Украйна танкове Leopard 2. Предвижда се образуването на два батальона, като на първия стадий това ще бъде рота от 14 машини от запасите на Бундесвера. По думите на министъра на защитата Борис Писториус танковете може да дойдат в Украйна в края на март.

В същото време президентът на Съединени американски щати Джо Байдън от своя страна даде обещание на Киев три дузини Ейбрам. Но по-късно Белият дом посочи, че това ще отнеме доста месеци, евентуално не преди края на годината.

В Киев споделят, че въоръжените сили на Украйна се нуждаят от стотици танкове. По мнението на Зеленски броят на военните бронирани машини, както и времето на доставките играят решаваща роля.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР