Думите на отминалите седем дни, в които потърсихме изконните ценности,

...
Думите на отминалите седем дни, в които потърсихме изконните ценности,
Коментари Харесай

Сигурност, енергетика и пукнатини в коалицията - теми от отминаващата седмица

Думите на отминалите седем дни, в които потърсихме изконните полезности, в които политиците говореха за пари, паспорти, сила, самостоятелност и сигурност, в които се убедихме, че природата и случайността са  по-силни от нас, само че, в които отсъстваше думата примирение.

Седмицата донесе серия от вести, свързани със сигурността, енергетиката, породиха се леки пукнатини в ръководещата коалиция. 

Консултативният съвет за национална сигурност сложи цел на държавното управление да форсира отделянето на повече средства за въоръжените сили.

България ще продължи да разчита на своята нуклеарна енергетика и ще я развива,  От Българска социалистическа партия подлагаха на критика премиера Кирил Петков, че обществено се е оповестил срещу плана АЕЦ „ Белене “.

Президентът насочи рецензии към държавното управление. Радев упорства кабинетът да предприеме неотложни и устойчиви ограничения за справяне с енергийната рецесия. Президентът Радев предложи по-нисък Данък добавена стойност за хляба. Финансовият министър Василев отхвърли идеята
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР