Думите му са във връзка с казаното от Григорова преди

...
Думите му са във връзка с казаното от Григорова преди
Коментари Харесай

Свиленски: Ваня Григорова не е човекът, който ще дава успокоителни на БСП

Думите му са по отношение на казаното от Григорова преди дни, че не е съперник на Корнелия Нинова: " Призовавам хората, които са се напрегнали на " Позитано ", да пият чай и да се успокоят ".

Нейният коментар пък бе по отношение на изявление на зам.-председателя на левицата Атанас Зафиров, който разгласи, че счита за обидно неглижирането от Григорова на напъните на членовете на Българска социалистическа партия за изборния ѝ резултат. 

Според Свиленски е нелепо Ваня Григорова да дава препоръки какво да прави Българска социалистическа партия. По думите му тя може да благодари на градската организация, на националния съвет и на ръководителя на партията, които я издигнали. 

" Ваня Григорова би трябвало да благодари на жителите, че са я създали общински консултант. Ако не бяха те, още щеше да е в КТ " Подкрепа ". Българска социалистическа партия от 30 години единствено два пъти не е съумяла да стигне до балотаж в София ", съобщи Свиленски и я посъветва да се занимава с работата в общинския съвет, а не с работата на левицата.

Относно вота на съмнение, по който, а на следващия ден ще гласоподават, той разяснява: " Вотът на съмнение е главен инструмент в парламентарната народна власт. Той е, с цел да чуят жителите по какъв начин държавно управление ги ръководи и каква опция предлага опозицията ". 

" Днес стана ясно, че тематиката за национална сигурност и защита е една от болните на страната ", добави той.

По думите му проблематичните тематики били доста. По думите му на границата на влизане хващали по-малко, в сравнение с излизане от България. Също по този начин уточни, че бронираните машини " Страйкър ", които би трябвало да купим от Съединени американски щати, са модел на 30 години.

" На всички ни е писнало от този кабинет ", сподели Свиленски. Според него българите са подготвени да поддържат всичко, единствено и единствено да си отиде това държавно управление.

" Нямаме държавно управление. Има хора, които извършват функционалностите на министри, имаме едни хора, които извършват функционалността на техни ментори. Тези от първия ред - Борисов и Пеевски, ги нямаше. Няма кой да стане да ги отбрани ", уточни Свиленски.

Относно бюджета той още веднъж съобщи, че левицата няма да го поддържа. " Няма да подкрепим бюджет, в който се покачват налози, в който се замразяват пенсии, в случай че това предала ГЕРБ, в който няма да са задоволителни парите за обществена политика ", посочи той.

" Посягат на най-обикновения български жител, на междинната класа. Ние ще внесем предложение за облагане на свръхпечалбите на банките. Ще внесем предложение за таван на банковите такси ", съобщи Свиленски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР