Думи на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз доведоха до жесток

...
Думи на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз доведоха до жесток
Коментари Харесай

Жесток скандал между Мария и Мегз във ВИП Брадър



Думи на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз доведоха до нечовечен скандал с фолкпевицата Мария във "VIP Brother ". Повод стана показното подаяние на фолкпевицата от 3000 лева, с което се откупи от игра в шоуто, а по-късно пусна и репликата: "Да забележим предприемачите какво ще дарят ". Това ядоса Мегз, която я упрекна, че си прави реклама. И до момента в който беше под пара изпусна репликата-въпрос: "Да не би да си изкарваш парите единствено от песни ".

Самата Мария разбра за обидата по време на номинациите, които бяха пуснати пред всички участници.

"Диалог с теб не диря, нямам потребност от него, ти си умопобъркан ", съобщи Мария по адрес на Мегз. Тя от своя страна й отвърна: "А ти за мен си изявена компаньонка ".

"Това е тя бизнес дамата на роклите от 70 лв.. Бизнес дамата от село Раковски. Кажи по какъв начин се издържаш ", обърна се Мария към съперничката си. "Тя ме наскърбява пред моето дете ". Толкова си богата, че аз те водих на дискотека за моя сметка ", сподели Мария.

Мегз й отвърна: "Аз парите си ги изкарвам сама. Ти, знаейки че си изкарваш по този начин парите, по какъв начин седиш по този начин умерено. Аз не мога да седнал съм на една маса с 12 дами и еин мъж и да понасям да ме унижават ".

Тук Мария не устоя и се закани да я подведе под отговорност за тези думи и я дефинира като безочливо и жалко парче. Освен това й сподели, че ще си остане сама.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР