Думата диета звучи страшно за мнозина, но всъщност има други

...
Думата диета звучи страшно за мнозина, но всъщност има други
Коментари Харесай

Как да отслабнем без диета: 5 практични съвета


Думата " диета " звучи ужасно за мнозина, само че в действителност има други и по-простички, само че не по-малко ефикасни способи да се освободите от непотребните килограми. Просто следвайте тези пет съвета и резултатите сигурно няма да закъснеят.

Хранете се по-продължително
-->
Никой не споделя да гладувате, само че несъмнено може да се храните по-бавно. Поставете си несъмнено минимално време, което би трябвало да прекарате на масата - да вземем за пример 20 минути. Това е един от най-хубавите препоръки за намаляване без комплицирани диети. Наслаждавайте се на всяка хапка и дъвчете доста. Бързото ястие ви пречи да се почувствате сити и предизвиква преяждане.

Спете повече

Според проучване на Университета на Мичиган спането с един час повече на нощ може да ви помогне да стопите до 7 кг на година. Когато спането размени разнообразни безсмислени действия, измежду които и честото ястие, тялото с лекост понижава калориите с 6 %. Освен това недоспиването покачва апетита, тъй че никога няма да сгрешите, в случай че прекарвате повече време в леглото.

Наблегнете на зеленчуците

Сервирайте три разнообразни зеленчука на вечеря вместо един и ще ядете повече, без това да ви вреди. Разнообразието от храни на масата кара хората да опитат от всичко, а когато това са плодове и зеленчуци, изгодата от тях е явна. Те съдържат доста вода, която ви изпълва, а в това време калориите са малко. Ако готвите зеленчуците, правете го без лой. Подправяйте ястията с лимонен сок и естествени подправки вместо да ги давите в мазни сосове.

Повече чорба, по-малко кила

Ако добавите супите и бульоните като наложителни детайли от дневния ви хранителен режим сигурно ще намалите калориите. Особено уместно е да приемате супата при започване на храненето, тъй като тя лимитира апетита. Избягвайте обаче крем-супите, защото нормално те са мазни и богати на калории.

Погледнете дрешника си

Спомняте ли си този превъзходен панталон, с който се сдобихте толкоз преференциално предишното лято? След последната зима той към този момент навряно ви е възтесен, само че нищо не пречи от време на време да му хвърляте по един взор, с цел да си припомняте по какъв начин сте изглеждали до неотдавна. Започнете с облекла, които са ви тесни с малко, с цел да може скоро да се вмъкнете още веднъж в тях. Редовната информация с отминалия ви дрешник несъмнено работи извънредно стимулиращо на всеки, който се бори с килограмите.

Източник: obekti.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР