Думата бижу извиква представа за украшение, което освежава визията и

...
Думата бижу извиква представа за украшение, което освежава визията и
Коментари Харесай

Какви бижута да носим според зодията?

Думата украшение извиква визия за бижу, което освежава визията и я разкрасява. То е допълнението към тоалета, което го приключва, без значение дали е в звук с него, или е предизвикателно друго.

За астрологията накитите носят доста по-дълбоко значение. Те се свързват на енергийно равнище със личните ни усеща и им въздействат. Свързвайки се с силата на притежателя си, те носят информация за личностните му особености.

Затова накитите имат друго влияние върху индивида, което се дефинира от датата на раждането му. Съветите на астролозите са да синхронизираме бижутата си със своята зодия.

Какъв вид, цвят и материали би трябвало да бъдат носените украшения от другите зодии?

- Под знака на огнените зодии - Овен, Лъв и Стрелец, добър е изборът на бижута със скъпоценни транспарантни камъни - диаманти, сапфири, рубини или изумруди. Ясписът и аленият корал са също подобаващи, тъй като дават отговор и на другата рекомендация - бижуто да е в алено или непосредствен до този цвят.

 Бижута

- За земните зодии - Телец, Дева и Козирог, са подобаващи непрозрачните камъни. Това са ахатът, тюркоазът, ясписът. Това са хора, крепко стъпили на земята, обмислящи всяка стъпка и по тази причина могат да носят и диаманти, тъй като той резонира с увлечението им по материални полезности и пари.

- Въздушните зодии - Близнаци, Везни, Водолей, ще създадат добър избор, в случай че заложат на полупрозрачни скъпоценни камъни. Аметистът и нефритът ще бъдат в звук с тяхната сила. Лилавата гама е в синхрон с противоречивостта на Близнаците, флуоритът също може да влезе в тези рекомендации.

- Останалият детайл е водата. За водните знаци - Риби, Скорпион и Рак са камъните с цвета на морето и нощта или с изменчив цвят. Добре е да се носят перли, александрит и опал, както и сапфир и изумруд.

Благородните метали постоянно ще бъдат настоящи за всички зодии и е добре да се избират съгласно стремежите и задачите на притежателя си сега. Златото дава мощ и благополучие, обич и благосъстояние. Среброто пази от отрицателни страсти, въздейства на възприятията и страстите.

 Бижута съгласно зодията

Не е без значение и мястото, на което се носи бижуто. Препоръките на астрологията са Овенът да носи бижута за глава, с цел да задейства гениите си.

За зареждане с сила Телецът е добре да ги носи на врата, Близнаците на китките и пръстите. Ракът и Лъвът е добре да заложат на накит на гърдите, Девата и везните на талията, а водните знаци на краката.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР