Духовният лидер на Иран аятоллах Али Хаменей подкрепи американската гимнастичка

...
Духовният лидер на Иран аятоллах Али Хаменей подкрепи американската гимнастичка
Коментари Харесай

Иранският аятоллах Али Хаменей подкрепи еврейка-активистка на #MeToo

Духовният водач на Иран аятоллах Али Хаменей поддържа американската гимнастичка от еврейски генезис и активистка на придвижването #MeToo, Александра (Али) Райсман, написа израелският в. Аарец.

"Множество полови кавги разрушиха живота на стотици, в случай че не и хиляди дами в Америка и Западна Европа. Сред жертвите са и активистките на придвижването #MeToo ", написа религиозният лидер на ислямската република в Twitter. Според него дамите могат да бъдат избавени от похищения, в случай че станат мюсюлманки. "Хиджабът (традиционно за фенки на исляма облекло, което покрива тялото от глава до пети) не буди тъмни пристрастености. Нашата вяра изрично не разрешава насилието над дами ", добави той в системата за микроблогове.

Хаменей също разгласява фотография на трикратната олимпийска шампионка и добави, че поддържа нейните старания. Спортистката бе измежду свидетелките на процеса против някогашния доктор на американския народен тим по гимнастика Лари Насар. Медикът бе наказан на над 100 години затвор поради полови похищения против спортистки.

Самата Райсман неведнъж е подчертавала еврейския си генезис. Тя постоянно приканва по време на нейни награждавания да се уважи паметта на 11-те израелски спортисти, починали от ръцете на арабски терористи по време на Олимпиадата в Мюнхен през 1972 година

Гимнастичката също постоянно се снима в провокативни фотосесии. "С тези фотоси аз желая да заявя, че дамата е стопанка на тялото си ", сподели тя в изявление за спортно издание преди години.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР