Дуетът Чейнсмоукърс се готви за изпълнение на ръба на космоса,

...
Дуетът Чейнсмоукърс се готви за изпълнение на ръба на космоса,
Коментари Харесай

"Чейнсмоукърс" ще изнесат концерт на ръба на космоса

Дуетът " Чейнсмоукърс " се готви за осъществяване на ръба на космоса,  съобщи Българска телеграфна агенция. Двамата музиканти подписаха контракт да се изкачат в капсула под налягане, закрепена за стратосферен балон, на към 30 км над Земята. Това ще ги направи първите реализатори, концертирали на ръба на космоса, сподели Райън Хартман от компанията за галактически туризъм World View пред Асошиейтед прес.

" Чейнсмоукърс " ще се включат в един от първите полети на компанията, плануван за 2024 година Те ще запишат осъществяването си в капсулата и по този начин ще дадат на феновете опция да съпреживеят музиката и прекарването от полета. 

Дуетът " Чейнсмоукърс ", съставен от Алекс Пал и Андрю Тагарт, има редица хитове в топ 10 на класацията за сингли Хот 100 на " Билборд " - Closer, Paris, Don`t Let Me Down и Something Just Like This` с " Колдплей " от 2017 г. През май " Чейнсмокърс " издадоха своя четвърти студиен албум So Far So Good. 

" Винаги сме мечтали за космоса и сме разчувствани да си сътрудничим в World View в това премеждие ", обявиха музикантите в изказване, представено от Rolling Stone. " Знаем, че гледките на Земята и космоса ще бъдат невероятни, и се надяваме да почерпим оптимално ентусиазъм за бъдещи планове от този полет. "

Изборът на електронното дуо за полета е частично персонално решение, само че и опит да бъде привлечено вниманието на по-младата аудитория към чудесата на космоса. Шефът на World View Райън Хартман съобщи, че е бил повлиян от сина си за това начинание.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР