Дублиращият тим на ЦСКА изпусна да се поздрави с пълен

...
Дублиращият тим на ЦСКА изпусна да се поздрави с пълен
Коментари Харесай

Дубълът на ЦСКА изпусна Рилецо

Дублиращият отбор на ЦСКА изпусна да се поздрави с цялостен триумф на старта на шампионата в Югозападната Трета лига. Отборът, воден от Стамен Белчев, водеше до последната минута в Самоков с 0:1, само че безусловно в последните секунди на продължението домакините от Рилски състезател се добраха до равенството.

Съставът на младите " армейци ", построен единствено от юноши от Академията, се показа доста добре, изключително през първото полувреме, когато провежда няколко рискови офанзиви. В 25-ата минута многоходово разиграване приключи с центриране на Ясен Спиров отляво и интензивният Георги Чорбаджийски майсторски с глава откри резултата. До почивката Божев избави мощен удар под гредата на Неделчев.

През втората част " алените " продължиха да търсят и втори гол. В края на срещата им се отвори опция за бърза контраофанзива, Илиян Антонов се отскубна от отбраната, само че се засуети и изпусна момента да изведе трима свои съотборници сами против стража на самоковлии.

В последните секунди на 4 минутното продължение Рилски състезател се добра щастливо до ремито след безредие в наказателното поле на ЦСКА. Следващият мач на ЦСКА II е като хазаин на Гранит (Владая), пишат от формалния уебсайт на ЦСКА.

Съставът на ЦСКА II: Алекс Божев (в), Виктор Атанасов, Росен Маринов, Мартин Сотиров, Ясен Спиров (67- Йоан-Филип Чавов), Любомир Цветанов, Юлиян Илиев, Петко Панайотов (72-Лъчезар Иванов), Георги Чорбаджийски, Илиян Антонов (89-Илиян Димитров), Павел Жабов.
 Скандал в Ирландия поради противника на ЦСКА в ЛК
Скандал в Ирландия поради противника на ЦСКА в ЛК

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР