Дубайският беглец с 19 обвинения Васил БожковВасил Крумов Божков е

...
Дубайският беглец с 19 обвинения Васил БожковВасил Крумов Божков е
Коментари Харесай

Васил Божков и Румен Радев се скараха

Дубайският дезертьор с 19 обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от се разсърди на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Причината - президентът не е поканил преставител на партията на Божков на съвещания и го разгласи за част от статуквото:

"Извънпарламентарните партии бяха поканени от президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за съвещания. Политическа партия Българско лято не бе измежду поканените.

Статуквото непременно желае да се възпроизведе. Правят се, че не ни виждат и не съществуваме.

Страх ги е от нас, тъй като сме мощ. Ние сме единствената опция. #БъдетеСмели ", написа дубайският дезертьор във "Фейсбук ".

Извънпарламентарните партии бяха поканени от президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за съвещания. Политическа партия Българско лято не бе измежду...
Публикувахте от в
Припомняме, че единствено преди дни Божков похвали президента, че кани извънарламентарните партии на съвещания и направи поръчка за среща и на "Българско лято ", очевидно не е получил покана, тъй като през днешния ден към този момент не харесва Радев.

Поздравявам президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за решението му да се съветва с извънпарламентарните партии за изборите. Надявам се да не се ограничи единствено с партиите на статуквото. #БъдетеЗдрави
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР