Дубълът на Хебър загуби с 1:3 от втория отбор на

...
Дубълът на Хебър загуби с 1:3 от втория отбор на
Коментари Харесай

Трета лига: Хебър отстъпи на Септември с 1:3

Дубълът на Хебър загуби с 1:3 от втория тим на Септември(София) в мач от 12-тия кръг на Трета ЮФЛ. Пазарджиклии започнаха дуела във Велинград добре и първи откриха резултата в срещата след попадение на Даниел Кадьов. Момчетата на Спас Гигов обаче не пропуснаха да затвърдят преднината си с втори гол и това им изигра неприятна смешка. Столичани съумяха да изравнят за 1:1, с по-късно с две статични положения стигнаха до цялостен поврат.

" Твърдя, че като цяло играем добре, само че детинските неточности, които вършим във всеки мач дават отражение на крайния резултат. Тази група е към момента ненапълно и учебно заведение за тези млади момчета, които готвим за по-големия футбол. Вярвам, че с всеки мач рутината, която натрупат в един миг ще докара и до повече позитивни резултати ", разяснява след края на срещата на стадион " Чепинец " наставникът на групировката на Хебър Спас Гигов.

Загубата от Септември остави хебърци на 16-а позиция във краткотрайното нареждане на Трета ЮФЛ, до момента в който гостите се изкачиха до 9-то място в класирането.

В идващия 13-ти кръг Хебър ще има аудиенция на 6-тия в класацията Пирин(Гоце Делчев).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР