Друидите смятали, че детелината с четири листа е свещено растение,

...
Друидите смятали, че детелината с четири листа е свещено растение,
Коментари Харесай

Изумително! Вижте Защо Точно Четирилистната Детелина Носи Късмет

Друидите считали, че детелината с четири листа е свещено растение, защото четирите й листенца образуват верен кръст. Всеки, който намерел такава детелина, можел да я носи със себе си и да е сигурен, че по този метод носи със себе си в действителност заветен знак, който да му носи шанс и да го закриля в компликациите.

Според друидите четирилистната детелина е знак на Светата Троица. Трите й листенца са знак на Бог Отец, Бог Син и Светия Дух, а четвъртото листенце е въплъщение на благословията на Бог. Затова всеки, който откри четирилистна детелина или тя му бъде подарена от безценен човек, ще има шанс.

Други нации също имат своите митове за четирилистната детелина. Тя е била знак на благополучие и е носела шанс и при прабългарите.

Те са считали, че четири листенца на детелината са четирите направления на света. Според други вярвания листенцата на четирилистната детелина са знак на щастието, любовта, вярата и вярата.

Ако намерите четирилистна детелина или някой безценен човек ви я подари, изсушете я и я носете близо дотялото си. Така тя постоянно ще ви носи шанс.

А в случай че вие подарите четирилистна детелина на ваш непосредствен човек, това значи, че дарявате част от личното си благополучие на него, тъй като това е по-важно за вас от личното ви благополучие.

Четирилистната детелина може да се носи и в медальон и в случай че е добре изсушена, да се предава от потомство на потомство, с цел да носи шанс на всички членове на фамилията. Най-голям шанс носи детелината с четири листа, която човек открие самичък на някоя поляна./sanovnik.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР