Другите три пациентки предстои да бъдат изведени от реанимация днес

...
Другите три пациентки предстои да бъдат изведени от реанимация днес
Коментари Харесай

Директно От Пирогов: Три От Пострадалите Край Своге Остават В Критично Състояние

Другите три пациентки следва да бъдат изведени от реанимация през днешния ден или на следващия ден. Все още те имат нужда от О2,тъй като в следствие при две от пациентките са се появили гръдни травми, които не са се показали при настаняването им в болничното заведение. Те са в устойчиво положение. Възможно е до седмица те да бъдат изписани. Иначе лекуването им ще продължи дълго, за пациентката със счупеното бедро ще бъдат нужни най-малко два месеца, а за лекуването на лицево челюстната контузия също месец и половина, сподели проф. Балтов.

Но и тук шефът на " Пирогов " посочи, че никой не бърза да изписва такива случаи, тъй като механизма на контузията е доста тежък, защото може да има скрити неща, които в следствие може да се проявят.

От двамата настанени във ВМА след злополуката, дамата остава с заплаха за живота. 30-годишният мъж, който е вуйчо на починалото при злополуката дете на 14 години и баба от Световрачене, е също с тежки пострадвания. С заплаха за живота е и пациентка, настанена в болница " Св. Анна ", където има още пет души от рейса ковчег.

При тежката жестоката злополука починаха 17 души и 21 бяха ранени. Няма семейство в Световрачане, което да не е наранено от нещастието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР