Други трима мъже са били задържани през тази седмица за

...
Други трима мъже са били задържани през тази седмица за
Коментари Харесай

МВР спипа французин - гнусен педофил

Други трима мъже са били арестувани през тази седмица за сходни случаи като с този Даниел Хъл. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Зад решетките за педофилия в понеделник е бил спретнат французин, който работи в колцентър в София. Антимафиотите от ГДБОП са арестували и двама мъже от столичните квартали „ Люлин” и „ Сухата река”.
Както БЛИЦ писа, Даниел Хъл остава в ареста. Той има 15-месечна присъда във Англия за педофилия, а телевизия BBC направи репортаж за неговите закононарушения.

Министерство на вътрешните работи с последни вести за ареста на британския педофил – спипали го в дома му с…

Заседанието мина при закрити врата, поради това че в следствието има данни за полово посягане над деца.

В момента на ареста му в 6 сутринта през вчерашния ден, Хъл е бил в наличието на шест малолетни и малолетни момчета – четири на 13 години, едно на 14 и едно на 15 години. Децата обаче са отхвърлили обвиняванията против пастора.

Адвокатът на арестувания английски жител назова оставането в ареста „ предстояща мярка”. Обвиненият в блудничество не се е признал за отговорен, само че няма да апелира мярката. Той резервира безмълвие в правосъдната зала.

След като разбра,че остава в ареста, Даниел Хъл сподели единствено „ Good bless you” („ Бог да ви благослови”). „ Той продължава да твърди, че не е правил такива неща. Той доста добре знае, че за обжалване – би трябвало да бъде наведен в Бургас, а е изгубил религия, че на този стадий може да промени този изход’, съобщи Милена Христова,адвокат на Даниел Хъл.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР