Другарката Цънцърова официално поема пропагандата на правителството по официоза БТВ.

...
Другарката Цънцърова официално поема пропагандата на правителството по официоза БТВ.
Коментари Харесай

BTV ЦЪНЦАРОВА ПОЕМА ПРОПАГАНДАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. НОВА – ЯСТРЕБНАТА ИСТЕРИЧНА РУСОФОБИЯ. ТАФРОВ ВИКА: „ПУТИН ИДВА ЗА ВАРНА!“ ВЪХ, УПЛАШИХМЕ СЕ!

Другарката Цънцърова публично поема пропагандата на държавното управление по официоза БТВ. Само министри ще гостуват в клуба и за определени „Защо, господин Министър?“. А, в този момент де! Защо? Защо? Защо?

Нищо не се загатва за госпожи, госпожици министърки, министри с небинарен пол, каквито имаме, зам.министри или някогашни такива, както и елементарни жители. За съпротива да не приказваме – за нея няма място в козметичния салон за разтривки и коламаска на видните баджаци от БТВ.

Сашо Дикофф и Кулезич гледат острани завистливо с техните магистрални френски милувки по кабеларката. Друго си е в лъскавия бардак на баджак публицистиката.

Отчаянието е очевидно. Краят е близо.

Дивизът на БТВ Новините към този момент е: “Всички министерски гледни точки! ”

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: И Нова тв е в тотална ястребна русофобска нервност. Виктор Николаев подскачка на стола като назобен. Ако гледаш И единствено тая телевизия, в нея други гледни точки с изключение на тези на ястребните русофоби – няма. Тази заран пък в Нова Стефан Тафров, инфектиран, изрече:

„ Ако Одеса попадне в съветски ръце може да затрудни комерсиалното мореплаване в Черно море. След Одеса на прицела ще са черноморските страни като България. Ако това стане, Варна може да е идната “.

Въх, уплашихме се! Идиоти, сър, идиоти!

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР