Дрон е бил свален тази вечер в предградията на Севастопол,

...
Дрон е бил свален тази вечер в предградията на Севастопол,
Коментари Харесай

Пореден дрон свален над Севастопол

Дрон е бил свален довечера в предградията на Севастопол , той се е взривил на земята. Това оповестява ТАСС, като цитира известие на губернатора на града Михаил Развожаев в Telegram.

Няма данни за потърпевши. 

" В региона на Кара-Коба съоръжение за електронна битка приземи дрон, който се взриви на земята в поле. Няма нанесени вреди върху инфраструктурата ", написа той.
 Дронове атакували Севастопол
Дронове атакували Севастопол

Не се дава информация какъв брой са се доближили безпилотните катери

Припомняме, че тази заран беше обявено, че в северните елементи на Черно море са засечени три морски дрона на въоръжените сили на Украйна. В известието не се уточняваше тъкмо какъв брой са се били доближили безпилотните катери до Севастопол, където е основан съветският флот.

" По региона на засичане е нанесено огнево проваляне с протидиверсионни ракетно-бомбени комплекси. В момента се организират противоминни и антидиверсионни ограничения на външният рейд на Севастополското пристанище ", гласи изказването на флота.

През нощта губернаторът на анексирания Севастопол Михаил Развожаев заяви в обществените мрежи за допустимо нахлуване. Тази заран той предизвестява, че с изключение на профилактика, са планувани и стрелби, поради което ще се чуват и нееднократни гърмежи.
 Отново въздушна паника за окупирания от Кремъл Севастопол
Отново въздушна паника за окупирания от Кремъл Севастопол

Властите не оповестяват за провали, само че потребителите разкриват за гърмежи

Анексираният през 2014 година Севастопол, дружно с целия полуостров Крим, не един път е цел на украинските сили, като също нееднократно те са съумявали да нанесат съществени вреди на Черноморския флот. По традиция обаче украинските военни не дават информация, а и не удостоверяват ударите, най-малко не и в първите часове.

Тази заран представителят на украинската формация " Юг " Наталия Хуменюк удостовери само, че Крим и надлежно Севастопол са законни цели и че украинските сили наблюдават опциите на съветския флот в Черно море. " Ние анализирахме, че през вчерашния ден врагът е извел на бойно дежурство две фрегати-ракетоносители с " Калибър ". Което значи, че Русия се пробва да развие някаква обстановка в Черно море, а силите на защита се пробват да отговорят ", показва Хуменюк, представена от УНИАН.

Наталия Хуменюк декларира, че е рано да се приказва за резултатите, само че мисли, че " те ще зарадват всички ".
 Украйна стреляла по Севастопол с ракети
Украйна стреляла по Севастопол с ракети " Гром-2 "

Няма провали по съветски боен обект
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР