Дрогиран шофьор е катастрофирал на Е-79 между Враца и Монтана

...
Дрогиран шофьор е катастрофирал на Е-79 между Враца и Монтана
Коментари Харесай

Бързи и яростни: Дрогиран шофьор си спретна бясна гонка с полицаите и предизвика жестока катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана

Дрогиран водач е аварирал на Е-79 сред Враца и Монтана след гневна гонка с служителите на реда, научи организация BulNews.
Инцидентът е станал през вчерашния ден, към обяд, до разклона за село Сумер, а трафикът по трасето бе усложнен часове наред.
По неофициална информация 28-годишен софиянец с лек автомобил „ Инфинити “ е блъснал друга кола, която е била изхвърчала на 20 метра в равнищата край пътя. Вчера мъжът е избягал от полицейска инспекция във Вършец и е тръгнал към Берковица, където също не могъл да бъде спрян от чиновниците на реда. Джигитът поел към Монтана и там пътят му бил препречен, само че още веднъж съумял да се измъкне и траял към Видин. Последвало гонене от екип на Министерство на вътрешните работи, след което той потеглил още веднъж към Монтана. На околовръстното обаче гумите му се спукали и по този начин след дълго гонене той бил хванат.
Според очевидци в колата му са били открити към 33 грама „ пико “, а лидерът е бил несъответстващ. Освен това се оказало, че младият мъж е с отнета брошура за 1 година, още веднъж поради шофиране след приложимост на опиати. Софиянецът е бил арестуван за 24 часа, само че по неофициална информация той ще освободен по бързата процедура, защото майка му заема влиятелна служба в столицата.
Още през вчерашния ден кореспондент на медията ни се свърза с регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, като от там изрично отхвърлиха да има подобен случай.
Оказва се, че това не са единствените прегрешения на младежа. Миналата седмица пък той е карал по пешеходната зона на Вършец, притеснявайки жителите на курортния град.



Тогава мъжът е отказал да бъде тестван за приложимост на опиати и е бил арестуван за период до 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР