Дрехи, още дрехи, слънчеви очила, бански костюми, плажни кърпи, сандали,

...
Дрехи, още дрехи, слънчеви очила, бански костюми, плажни кърпи, сандали,
Коментари Харесай

Ще започнем ли да пътуваме само с дрехите на гърба си?

Дрехи, още облекла, слънчеви очила, бански костюми, плажни кърпи, сандали, джапанки, козметика, обичана книга, яке и пуловер, пък и един формален тоалет „ за всеки случай ”, изброява Euronews... Замисляме се за багажа, единствено когато би трябвало да повдигнем куфара – само че кой към този момент няма куфар с колелца?!

Стоп! Нещата не са толкоз елементарни. Венеция да вземем за пример, първа забрани търкалянето на куфари по историческите ѝ плочници, Дубровник също не гледа с положително око на тази процедура и на доста места дебнат забрани. Много страни оферират положителни препоръки по какъв начин да ги посетите, без да носите половината си дрешник, огромна част от който даже няма да извадите от куфара. Тур-мениджъри споделят, че са виждали в багажа на пасажерите движимости, с които просто са запълнили платения размер и килограми багаж.

Но може би е време да осъзнаем, че няма по какъв начин да пренесем с куфар живота си вкъщи в определената ваканционна дестинация, пък и колкото по-малко килограми влачим...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР