Драстично отслабнал, Червения принц на НРБ Тодор Славков се налива

...
Драстично отслабнал, Червения принц на НРБ Тодор Славков се налива
Коментари Харесай

Без притеснение от жегата: Малък Тошко спи на плажа

Драстично измършавял, Червения принц на Народна република България Тодор Славков се налива от заран до вечер с бира и уиски 

Малък Тошко се отдал на летни занимания тези дни. Внукът на Тодор Живков и нежната му компания от две русокоски попаднаха във фокуса на " далекобойните " ни обективи на плажа в морския курорт Лозенец. Като същински джентълмен, Червения принц на Народна република България тичаше напред-назад, с цел да обслужва дамите с храна и питиета.

В горещия юлски ден Тодор Живков беше облечен със синя тениска, шапка с козирка и слънчеви очила. На изпъстрената му с татуировки ръка проблясваше и безценен часовник. Побелялата му брада беше израснала, само че сред косъмчетата се виждаше, че усмивката не слизаше от лицето му.

Прави усещане, че спечелилият от " ВИП Брадър " е доста измършавял напоследък – свалил е над 15 кг. Той може и да е понижил храната, само че сигурно не е спрял алкохола. Когато го нащракаха фоторепортерите на  " Уикенд ", синът на Людмила Живкова и Иван Славков се наливаше с бира.

По някое време жегата напече Малък Тошко и той се свлече върху шезлонга. Любителят на увеселителните питиета трябваше да полегне под сянката на чадър, с цел да поизтрезнее. Дрямката му продължи към 40 минути.

След като се разсъни, татуираният но Благо Георгиев глезеник на соца се насочи към близкия плажен бар, с цел да се види с двама другари. Междувременно организира и телефонен диалог. Докато приказваше по джиесема, Славков смъкна джапанките си и застъпва по земята необут.

Настанил се на една от масите в крайбрежното заведение, Малък Тошко си поръча огромно уиски. Аверите му пък пиеха фрапе с мляко и кола с лимон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР