Драматичната любовна история между гимнастичката Валерия и футболиста Алек предприе

...
Драматичната любовна история между гимнастичката Валерия и футболиста Алек предприе
Коментари Харесай

Валерия каза Да на Алек във Фермата

Драматичната любовна история сред гимнастичката Валерия и футболиста Алек предприе нов поврат, само че този път благополучен. След като двамата си спретнаха брачен обред преди месец, а след това се разделиха след любовното самопризнание на мистериозното гадже на хубавицата, довечера тя още веднъж реши, че има усеща към влюбения мачо.

Само преди седмица Валерия съобщи, че страстите й към Алек са единствено другарски, само че не му споделя истината, с цел да не се съобщи той на идния му тогава двубой. Тогава гимнастичката даде обещание на Мама Галя да признае и да спре да къса сърцето на футболиста.

Тази вечер, откакто фермерите си желаеха амнистия съгласно традициите на Сирни Заговезви, Валерия се реши на значимия диалог, само че се оказа, че в това време при нея се е случила смяна. Тя изиска амнистия на Алек, че преди дни е декларирала, че няма усеща към него на пряк въпрос от водещия Андрей.

„ Той ме шокира и това беше най-лесният вид да се измъкна от всички обстановки. Признавам си – сгреших “, изясни Валерия на щастливия Алек. Осъзнала, че има усеща, когато предходната седмица Алек отпътувал на ратайския бряг. „ Може би до тогава го одобрявах като даденост и това задушаване от него ми идваше малко допълнително. К

Когато усетих неналичието му, нещата се промениха- в този момент се усещам доста добре и ми олекна. Дано се обичаме и да бъдем щастливи, тъй като това е най-важното “, реди проекти за бъдещето осъзналата се гимнастичка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР