Драмата в Пловдивския съд става все по-голяма. Обвиненият в убийството

...
Драмата в Пловдивския съд става все по-голяма. Обвиненият в убийството
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Шок в съда: Илиян замеси в убийството на Милена разследващата полицайка Деси Льольова, майката на момичето и албанци, делото е отложено

Драмата в Пловдивския съд става все по-голяма. Обвиненият в убийството на годеницата си Милена Илиян Рангелов от пловдивското село Куртово Конаре изрично отхвърли самопризнанията си, които бяха показани във видео на следствения опит.

Той съобщи, че всичко му било написано от проверяващи и му било подредено какво да каже. Заплашили го и му споделили „ Искаш ли да видиш родителите си? Ако искаш запомни какво е написано и го кажи “. Така Илиян оправда показанията си, в които в началото е признал и описал в детайли по какъв начин е ликвидирал красивото момиче.

Ужас и сълзи в съда! Годеникът и палач на красивата Милена призна преди малко по какъв начин я е пробол: Ножът беше доста изострен и влезе целият! (СНИМКИ)

В тази връзка делото беше отсрочено, тъй като съдът реши да извика на разпит проверяващата полицайка Десислава Льольова. Именно за нея Илиян твърди, че тя го е манипулирала и принуждавала. „ Не съм аз килърът. Убиецът е майка й с нейните албанци. Питайте майка й за какво я върна в България и продаде чисто нова къща “, се развика Илиян на излизане от залата.

Убиецът на красивата Милена наглее в съда! Скочи на публицистите с тежки обети (СНИМКИ)

Пред БЛИЦ майката на Милена съобщи, че целия жанр Рангелови са убийци. Тя сподели, че в миналото дядото на Илиян е лежал в пандиза за опит за ликвидиране на баба му. Бил я наръгал с нож 25 пъти. Има данни и доказателства, че до момента в който Илиян е живеел с Милена и е бил благоприятен с нея е поддържал връзка и с други девойки. Има цинични и доста арогантни СМС-и, с които разполагат проверяващите пращани от Илиян на любовниците му и противоположното.

Ще дочакат ли правдивост: Близки и родственици на закланата от ревностния Илиян хубавица Милена плачат пред съда (СНИМКИ)

Пред БЛИЦ лелята на момичето Величка Узунова се разплака и сподели, че Милена е била изключителна стопанка и че в никакъв случай не е давала мотив на годеника си да ревнува, макар че той непрекъснато я тероризирал.

Цветанка Спасова – близка другарка и колежка на убитата съобщи, че Милена е споделяла с нея за изневерите на годеника си. Младата жена, която сега е бременна е безапелационна, че няма да се откаже да идва на делата до момента в който килърът не си получи заслуженото и твърдо има вяра, че той е ликвидирал приятелката й.

„ Милена не споделяше доста. Тя постоянно защитаваше Илиян. Виждах обаче, че не живеят добре и че тя се опасява от него. Стряскаше се при всяко звънене на телефона и постоянно бързаше първа да си тръгне от работа, тъй като той я чакаше и тормозеше “, показа Цветанка.

Адвокатът на почернената фамилия Зоя Тошкова и майката ще желаят пожизнен затвор за килърът на красивата Милена.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКАРДЖИЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР