Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен

...
Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен
Коментари Харесай

Ключов свидетел по случая в Нови Искър: Росен Ангелов беше е в състояние да убие шестима

Драгомир е един от хората, които познават най-добре търсеният Росен Ангелов. Работили дружно последната година и половина. Описва го като „ доста сприхав” и „ потаен”.

За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е умрял и отива на заравяне. Иначе изглеждал „ нормален”.

Росен Ангелов споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им траяла до ноември. „ Откакто се скараха последния месец почна да стана особен”, споделя Драгомир. Ангелов и Кюхова траяли да си пишат, само че станал „ напълно друг човек”.

Способен ли е обаче да убие шестима души? „ Според мен, да”.

Ангелов упражнявал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил доста устойчив: „ Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили (…) Беше набит, квалифициран, доста устойчив. На ден изминавал до 20 километра пеша”.

Винаги ходел с раница, в която си носел облекла. Не се разделял и с револвера си, бил отличен стрелец.

Драгомир е индивидът, който спомага на полицията и ги води до вилата в Луково, малко откакто проверяващите откриват, че той е създател на шесторното ликвидиране. Според очевидеца, Ангелов е избягал, откакто униформени влезнали в друга къща наоколо.

Срещнахме се с него преди информацията за откритото тяло на прострелял се мъж. Драгомир не криеше, че се тормози за живота си.

Гледайте цялостния му роман на следващия ден в " Тази заран "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР