Драга Лена, ти вече си никоя – едно момиче с

...
Драга Лена, ти вече си никоя – едно момиче с
Коментари Харесай

Колтуклиева: Драга Леа, ти си никоя! Предозира на парапета, нанесе непоправими публични щети

Драга Лена, ти към този момент си никоя – едно момиче с раздърпани дрешки, впити дънки в налятата снага̀, която срещнах инцидентно в мола, а на другия ден излъга, че е в Нова Зеландия.

Ти към този момент не командваш страната, а единствено Миро Ленин по телефона.

Ти, Лена, се предозира на парапета, в спалнята на Airbnb-то, в резиденцията с карантината, нанесе непоправими обществени вреди на една цяла партия и на нейния съпредседател – имаш огромна заслуга за дискредитирането на кабинета “Петков ” и на персоналния ти министър председател.

Не аз, не Недялко Недялков, Станислав Недков или някой различен, а самият Асен Василев те изхвърли от листите и те трансформира в новобранец.
Да, да, да! Българите заслужават да имат правото да гласоподават и с хартиени бюлетини, и с машини. Това е свещено право, както сподели през днешния ден Вежди Рашидов.

Защо “Продължаваме смяната ” толкоз доста се плаши от хартиената бюлетина, а?! Да не би да са правилни всички съмнения и обвинявания за манипулиране на вота?!

Лена, ти си разсеяна, само че да ти кажа – първият законопроект за връщане на хартиената бюлетина внесе в 47-я и в 48-я парламент вашата обичана съдружна партньорка Корнелия Нинова, тъй като тя е политик, а не като вас – лунатик.
Лена, гледай си Инстаграма и най-накрая приемѝ и се помири: от тебе към този момент нищо не зависи.
Безинтересна си.
И ненужна.

А пък издателят на “Дневник ” аз го направих публицист преди време. Не беше неприятен финансов анализатор. За малко. После се увлече да прави пари, по всевъзможни способи. Не му беше непознат и медийният рекет.

Медиите на Иво Прокопиев от години линеят. Ако не е “Америка за България ”, ще би трябвало отново да моли, да вземем за пример, Делян Пеевски за поддръжка, както преди време му даваше пари през рекламите на “Лафка ”. Самият Иво един път ми се оплака, че “нема ‘ора ”, толкоз били слаби публицистите му, че даже когато ставало дума за неговите правосъдни каузи, преписвали от “Монитор ” и “Телеграф ”. Той си знае, няма да диспутирам с него. Аз и без друго не ги чета.

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР