ДПС ще продължи да подкрепя т.нар. сглобка в политиките, които

...
ДПС ще продължи да подкрепя т.нар. сглобка в политиките, които
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: ДПС ще продължи да подкрепя сглобката по отношение на ЕС и НАТО

Движение за права и свободи ще продължи да поддържа така наречен сглобка в политиките, които са във връзка с Европейски Съюз и НАТО.

Това съобщи пред БНР новоизбраният съпредседател на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров, който застана отпред на партията дружно с ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

 

Той акцентира, че с Пеевски ще работят диалогично и в екип:

 

" Аз ще давам отговор за обичайните структури, за връзката и взаимоотношението с демократичните партии в Европа и с Либералния интернационал. Освен това и за политиката на добросъседство със прилежащите страни и добросъседските връзки с Турция ".

 

Движение за права и свободи има опитни фрагменти и специалисти, а в регулаторите би трябвало да бъдат хора с експертиза, съобщи Чакъров и попита за какво те да не вземат участие:

" Трябва да има политически консенсус, да вършим най-хубавото за жителите. Нека да не отиваме в прекаленост. Целта е страната да се развива. "

 

" Движение за права и свободи като парламентарна партия ще работи за това дневният ред на хората да бъде подложен в центъра на актуалната политика ", посочи още Чакъров.


Той акцентира, че Движение за права и свободи постоянно са подготвени за избори, само че отиването на нов избор ще сътвори дестабилизация.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР