ДПС ще подкрепи законопроекта за повишаване размера на социалните помощи

...
ДПС ще подкрепи законопроекта за повишаване размера на социалните помощи
Коментари Харесай

Байрам Байрам се срещна с жители на Ардино

ДПС ще поддържа законопроекта за повишение размера на обществените помощи и те ще се дефинират на база размера на линията на беднотия, това стана ясно по време на приемната, която националният представител от Движение за права и свободи Байрам Байрам организира в Ардино.

Той се срещна и беседва с жителите на общината. На срещите участваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, водачът на общинската конструкция на Движение за права и свободи Шахин Байрамов и ръководителят на Общинския съвет Сезгин Байрям.
 IMG 5984
Депутатът се срещна и беседва с търговци и производители по време на обичайния пазарен ден. Народният представител отдели повече от час, с цел да разговоря с възрастни хора от Пенсионерския клуб. Пред тях Байрам Байрам съобщи, че Движение за права и свободи ще поддържа основаването на краткотрайна комисия, която ще прегледа въпроса с дефицита и високите цена на дървата за огрев.

„ Това е следващата ни среща с жителите на седемте общини в област Кърджали. За нас е значимо да чуем проблемите им и да търсим решение на национално равнище, в случай че са отвън компетенциите на локалната власт ”, съобщи Байрам Байрам.
 IMG 6187
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР