ДПС ще отиде на разговор с Продължаваме промяната -Демократична България“,

...
ДПС ще отиде на разговор с Продължаваме промяната -Демократична България“,
Коментари Харесай

Ако ги поканят, от ДПС ще разговарят с ПП-ДБ

ДПС ще отиде на диалог с „ Продължаваме промяната -Демократична България “, в случай че получи покана от групировката. Това разяснява пред публицисти водачът на Движението Мустафа Карадайъ.

Припомняме, че претендентът за министър председател в кабинет с втория мандат на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) е акад. Николай Денков. Лидерите на обединяването показаха на конференция състава на държавното управление, което ще предложат с втория мандат, в случай че първият мандат е несполучлив.

Сред другите кандидат-министри са Тодор Тагарев, който е номинацията за министър на отбраната; Георги Хинков – на здравеопазването; Христо Даскалов – на земеделието; Асен Василев – на финансите; Генка Петрова – на образованието и Даниел Лорер – на нововъведенията и растежа.

Кирил Петков обърна внимание, че нито той, нито Христо Иванов, нито Атанас Атанасов или Владислав Панев са част от състава на Министерския съвет. Петков изрази подготвеност да не оглавяват и огромна част от парламентарните комисии, с цел да може Народното събрание да има корав надзор върху това държавно управление на малцинството.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР